दुनिया बनाल प्रभु अपन बचन से
Duniya banal prabhu apan bachan se
दुनिया बनाल प्रभु अपन बचन से
दुनिया सजाल प्रभु अपन दया से
कोरोस:
मोके बनाले प्रभु तो अपन हाथ से
प्रभु अपन स्वरूप में
मोके सजाले प्रभु तो अपन हाथ से
प्रभु अपन स्वरूप में
1. आयो केर गेरभ में रचके से पहिले
तोई मोके रचले
अपन हाथेली में तो मोरे तो नाम लिखले
2. मोर माटी केर काया में तोर
जीवन कर श्वास देले
अपन महिमा केर के लगिन
मोके तो तोई रचले
duniya banal prabhu apan bachan se
duniya sajal prabhu apan daya se
chorus:
moke banale prabhu to apan hath se
prabhu apan swaroop mein
moke sajale prabhu to apan hath se
prabhu apan swaroop mein
1. aayo ker gerabh mein rachke se pahile
toi moke rachle
apan haatheli mein to more to naam likhle
2. mor mati ker kaya me tor
jiwan kar shwas dele
apan mahima ker ke lagin
moke to toi rachle