• waytochurch.com logo
Song # 16235

10,000 Reasons


Chords: G, Tempo: 148

Show Original ENGLISH Lyrics

Translated from ENGLISH to TAMIL

ப்லெஸ்ஸ் தெ லொர்ட், ஒ ம்ய் ஸொஉல், ஒ ம்ய் ஸொஉல்
வொர்ஷிப் ஹிஸ் ஹொல்ய் னமெ
ஸின்க் லிகெ னெவெர் பெஃபொரெ, ஒ ம்ய் ஸொஉல்
இ'ல்ல் வொர்ஷிப் யொஉர் ஹொல்ய் னமெ

தெ ஸுன் கொமெஸ் உப், இட்'ஸ் அ னெவ் டய் டவ்னின்க்
இட்'ஸ் டிமெ டொ ஸின்க் யொஉர் ஸொன்க் அகைன்
வ்ஹடெவெர் மய் பஸ்ஸ், அன்ட் வ்ஹடெவெர் லிஎஸ் பெஃபொரெ மெ
லெட் மெ பெ ஸின்கின்க் வ்ஹென் தெ எவெனின்க் கொமெஸ்

யொஉ'ரெ ரிச் இன் லொவெ, அன்ட் யொஉ'ரெ ஸ்லொவ் டொ அன்கெர்
யொஉர் னமெ இஸ் க்ரெஅட் அன்ட் யொஉர் ஹெஅர்ட் இஸ் கின்ட்
ஃபொர் அல்ல் யொஉர் கூட்னெஸ்ஸ் இ வில்ல் கீப் ஒன் ஸின்கின்க்
டென் தொஉஸன்ட் ரெஅஸொன்ஸ் ஃபொர் ம்ய் ஹெஅர்ட் டொ ஃபின்ட்

அன்ட் ஒன் தட் டய் வ்ஹென் ம்ய் ஸ்ட்ரென்க்த் இஸ் ஃபைலின்க்
தெ என்ட் ட்ரவ்ஸ் னெஅர், அன்ட் ம்ய் டிமெ ஹஸ் கொமெ
ஸ்டில்ல் ம்ய் ஸொஉல் வில்ல் ஸின்க் யொஉர் ப்ரைஸெ உனென்டின்க்
டென் தொஉஸன்ட் யெஅர்ஸ் அன்ட் தென் ஃபொரெவெர்மொரெ!

{Chorus}
           C          G      
Bless the Lord, O my soul,
D/F#    Em
O  my  soul,
  C          G   Dsus4   D
Worship His holy name.
            C     Em
Sing like never before,
C   D    Em
O   my  soul.
       C           D   C/G   G   C/G   G 
I'll worship Your holy name. [1.-3.] [to Verse]

[Last time]
Em       C           D    Em
  I'll worship Your holy name.
               C          D    G  
  Yes, I'll worship Your holy name.

{Verse 1}
       C        G           D         Em
  The sun comes up, it's a new day dawning;
C               G          D   Em
  It's time to sing Your song again.
     C        G             
  Whatever may pass, 
         D                 Em
  And whatever lies before me,
C2            G              Dsus4   D   G   Gsus4   G
  Let me be singing when the even   -   ing comes. 

[Repeat Chorus]

{Verse 2}
          C       G                D       Em
  You're rich in love, and You're slow to anger.
        C        G              D        Em
  Your name is great, and Your heart is kind.
      C          G               D       Em
  For all Your goodness, I will keep on singing;
C2               G            Dsus4   D   G   Gsus4   G
  Ten thousand reasons for my heart  to  find.

[Repeat Chorus]

{Verse 3}
      C        G             D          Em
  And on that day when my strength is failing,
       C         G            D        Em
  The end draws near, and my time has come;
    C       G                    D       Em
  Still my soul will sing Your praise unending:
C2               G            Dsus4   D   G   Gsus4   G
  Ten thousand years and then fore  -  vermore!

[Repeat Chorus]
Posted on
  • Song
  • Name :
  • E-mail :
  • Song No

© 2025 Waytochurch.com