On Sunday I am happy, on Monday full of joy
Show Original TAMIL Lyrics
Translated from TAMIL to TAMIL
வெர்ஸெ 1
ஒன் ஸுன்டய் இ அம் ஹப்ப்ய், ஒன் மொன்டய் ஃபுல்ல் ஒஃப் ஜொய்,
ஒன் டுஎஸ்டய் இ ஹவெ பெஅகெ விதின் தட் னொதின்க் கன் டெஸ்ட்ரொய்,
ஒன் வெட்னெஸ்டய் அன்ட் துர்ஸ்டய் இ’ம் வல்கின்க் இன் தெ லிக்ஹ்ட்,
ஒ ஃப்ரிடய் இஸ் அ ஹெஅவ்’ன் பெலொவ், அன்ட் ஸட்’ர்டய்’ஸ் அல்வய்ஸ் ப்ரிக்ஹ்ட்.
(சொருஸ்)
ஒ க்லொர்ய், க்லொர்ய், க்லொர்ய், ஒ க்லொர்ய் டொ தெ லம்ப்!
ஒ ஹல்லெலுஜஹ், இ அம் ஸவெ, அன்ட் இ’ம் ஸொ க்லட் இ அம்!
ஒ க்லொர்ய், க்லொர்ய், க்லொர்ய், ஒ க்லொர்ய் டொ தெ லம்ப்!
ஒ ஹல்லெலுஜஹ், இ அம் ஸவெட், அன்ட் பொஉன்ட் ஃபொர் தெ ஹப்ப்ய் லன்ட்.
ஒன் ஸுன்டய் இ அம் ஹப்ப்ய், ஒன் மொன்டய் ஃபுல்ல் ஒஃப் ஜொய்,
ஒன் டுஎஸ்டய் இ ஹவெ பெஅகெ விதின் தட் னொதின்க் கன் டெஸ்ட்ரொய்,
ஒன் வெட்னெஸ்டய் அன்ட் துர்ஸ்டய் இ’ம் வல்கின்க் இன் தெ லிக்ஹ்ட்,
ஒ ஃப்ரிடய் இஸ் அ ஹெஅவ்’ன் பெலொவ், அன்ட் ஸட்’ர்டய்’ஸ் அல்வய்ஸ் ப்ரிக்ஹ்ட்.
(சொருஸ்)
ஒ க்லொர்ய், க்லொர்ய், க்லொர்ய், ஒ க்லொர்ய் டொ தெ லம்ப்!
ஒ ஹல்லெலுஜஹ், இ அம் ஸவெ, அன்ட் இ’ம் ஸொ க்லட் இ அம்!
ஒ க்லொர்ய், க்லொர்ய், க்லொர்ய், ஒ க்லொர்ய் டொ தெ லம்ப்!
ஒ ஹல்லெலுஜஹ், இ அம் ஸவெட், அன்ட் பொஉன்ட் ஃபொர் தெ ஹப்ப்ய் லன்ட்.
verse 1
on sunday i am happy, on monday full of joy,
on tuesday i have peace within that nothing can destroy,
on wednesday and thursday i’m walking in the light,
o friday is a heav’n below, and sat’rday’s always bright.
(chorus)
o glory, glory, glory, o glory to the lamb!
o hallelujah, i am save, and i’m so glad i am!
o glory, glory, glory, o glory to the lamb!
o hallelujah, i am saved, and bound for the happy land.