సమానులెవరు ప్రభో నీ సమానులెవరు
samaanulevaru prabhoa nee sama
Chords: ragam: శంకరాభరణము-shMkaraabharaNamu
Show Original TELUGU Lyrics
Translated from TELUGU to TAMIL
ஸமானுலெவரு ப்ரBஓ னீ ஸமானுலெவரு ப்ரBஓ ஸமஸ்த மானவ
ஷ்ரமானு Bஅவமுன் ஸஹிMசி வஹிMசி ப்ரேமிMசகல னீ ||ஸமானு||
1. ஸமான தத்வமு ஸஹோதரத்வமு ஸமMஜஸமு கானு மாகு
தெலுப னீ ||ஸமானு||
2. பரார்Dஹமை Bஅவ ஷரீர மொஸகின பரோபகாரா னராவ தாரா||ஸமானு||
3. தயா ஹ்ட்ற்தய யீ துராத்மு லெல்லரின் னயான Bஅயான தயான
ப்ரோவ னீ ||ஸமானு||
4. ஓ பாவனாத்முட ஓ புந்ய ஷீலுட பாபாத்முலனு ப்ரோவ பரமாத்ம
ஸுதனீ ||ஸமானு||
ஷ்ரமானு Bஅவமுன் ஸஹிMசி வஹிMசி ப்ரேமிMசகல னீ ||ஸமானு||
1. ஸமான தத்வமு ஸஹோதரத்வமு ஸமMஜஸமு கானு மாகு
தெலுப னீ ||ஸமானு||
2. பரார்Dஹமை Bஅவ ஷரீர மொஸகின பரோபகாரா னராவ தாரா||ஸமானு||
3. தயா ஹ்ட்ற்தய யீ துராத்மு லெல்லரின் னயான Bஅயான தயான
ப்ரோவ னீ ||ஸமானு||
4. ஓ பாவனாத்முட ஓ புந்ய ஷீலுட பாபாத்முலனு ப்ரோவ பரமாத்ம
ஸுதனீ ||ஸமானு||
samaanulevaru prabhoa nee samaanulevaru prabhoa samastha maanava
shramaanu bhavamun sahiMchi vahiMchi praemiMchagala nee ||samaanu||
1. samaana thathvamu sahoadharathvamu samMjasamu gaanu maaku
dhelupa nee ||samaanu||
2. paraarDhamai bhava shareera mosagina paroapakaaraa naraava thaaraa||samaanu||
3. dhayaa hrudhaya yee dhuraathmu lellarin nayaana bhayaana dhayaana
broava nee ||samaanu||
4. oa paavanaathmuda oa puNya sheeluda paapaathmulanu broava paramaathma
suthanee ||samaanu||